Brasserie De Gruyterfabriek

Brasserie De Gruyterfabriek is de ontmoetingsplaats voor lunch en borrel. Vanzelfsprekend kunt u ook voor een heerlijke cappucino en huisgemaakte gebak  bij ons terecht. Ook voor feesten en partijen op maat is de Brasserie De Gruyterfabriek de geschikte plaats.

Wij beschikken over een eigen en gratis parkeervoorziening. Deze is gesitueerd direct aan de entree. Wij hebben 120 zitplaatsen en een terras met nog eens ca. 60 zitplaatsen.

De oude fabriekselementen komen terug in een eigentijdse inrichting. Het industriële en robuuste geheel straalt sfeer en nostalgie uit.

De chef heeft zich laten inspireren door "wereldse invloeden" waarbij aan de basis de klassiek authentieke Franse keuken ten grondslag ligt.

Bij de samenstelling van onze lunchkaart maken wij zoveel mogelijk bewuste keuzes. Wij kiezen dan ook voor biologische- en streekproducten met een eerlijke herkomst. Zo zijn o.a. onze koffie, rijst, chocolade, quinoa en bulger verantwoord geselecteerd en beschikken over het fairtrade keurmerk.

Brasserie De Gruyterfabriek heeft ruime openingstijden, zodat u altijd terecht kunt voor een heerlijke maaltijd.